Van of the year 2019

Body

Nieuwe Opel Combo uitgeroepen tot International Van of the Year 2019!

van of the year2019

De nieuwe Opel Combo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 (IVOTY) in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen (LCV). De jury van journalisten uit 25 Europese landen beloonde de Combo met 127 punten, waarmee hij een flinke voorsprong heeft op de nummer twee, de Mercedes-Benz Sprinter met 92 punten. De hoge mate van rijplezier, innovatieve rijhulpsystemen en lage gebruikskosten speelden een belangrijke rol in het jurybesluit.

De IVOTY-jury is zeer te spreken over de nieuwe Opel Combo. De nieuwe Combo beschikt over alle merkwaarden en merkkenmerken van Opel en combineert dat met een frisse benadering qua design, praktisch gebruiksgemak en een uniek gevoel van comfort.

Ook spreekt de jury vol lof over de diverse rijhulpsystemen waarover de Combo beschikt. Zo scoort de Combo onder andere punten met de Flank Guard, een systeem waarbij sensoren waken voor obstakels en daarmee helpen krassen en deuken op de zijkant te voorkomen.

De jury van International Van of the Year 2019 concludeert: "De Opel Combo overtuigt op meerdere manieren en is voorzien van noviteiten die modern en comfortabel zijn. De Combo biedt rijplezier en beschikt over moderne veiligheidstechnologieën."

De nieuwe Opel Combo is per direct te bestellen vanaf €13.599,- exclusief BTW en BPM. De personenvariant, de Opel Combo Tour, is leverbaar voor prijzen vanaf €28.327,- inclusief BTW en BPM.