Alfa Romeo dealer Amsterdam en Almere

Onze Alfa Romeo voorraad

Janssen Van Kouwen is uw Alfa Romeo dealer in Amsterdam en Almere. Onderstaande Alfa Romeo modellen staan in onze showroom in Amsterdam Zuidoost en Almere. Wilt u alvast meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een proefrit of voor onderhoud aan uw Alfa Romeo. Tot snel bij Janssen Van Kouwen.

500+ (premium) occasions
Onderhoud (alle merken)
Officiële merkdealer

Alfa Romeo modellen

Alfa Romeo modellen

Image
alfa-romeo-tonale-zijkant.jpg

Alfa Romeo Tonale kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€43.400
Private lease p.m. vanaf
€799
Image
alfa-romeo-giulia-zijkant

Alfa Romeo Giulia kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€65.000
Private lease p.m. vanaf
€1.199
Image
Alfa romeo Stelvio zijkant

Alfa Romeo Stelvio kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€79.300
Private lease p.m. vanaf
€1.449

Het is niet gek dat Stellantis heeft gekozen voor Janssen Van Kouwen. Wij zijn al jarenlang officieel Opel dealer met de daarbij behorende service. Onze showroom is aangepast en alle Alfa Romeo’s staan voor u klaar. Ook hebben onze collega’s trainingen gehad om u te informeren over deze stijlvolle auto’s. De monteur zijn opgeleid tot ware Alfa Romeo deskundigen. Met andere woorden, er is geen betere plek voor uw Alfa Romeo, dan bij Janssen Van Kouwen. Uw Alfa Romeo dealer in Amsterdam.

Alfa Romeo Stelvio

Onderhoud aan uw Alfa Romeo

Bezit u een Alfa Romeo die onderhoud nodig heeft? Maak dan een afspraak in onze werkplaats. Onze monteurs onderhouden elke Alfa Romeo zoals het hoort. Twijfelt u over het onderhoud dat uw Alfa Romeo nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Een afspraak maakt u eenvoudig 24/7 zelf via onze werkplaatsplanner.

Alfa Romeo Tonale Achterkant

Stijlvol Italiaanse design

De Alfa Romeo Giulia en Stelvio zijn al tijden succesvolle zakenauto’s. Toch worden deze modellen ook steeds vaker privé gereden. Niet zo gek, want de modellen zijn enorm stijlvol, sportief en luxueus afgewerkt. Wilt u een van de modellen een keer komen bekijken in onze showroom in Amsterdam? Geen probleem. Ze staan voor u klaar. Wilt u de Italiaanse passie echt ervaren? Maak dan een proefrit.

Alfa Romeo Stelvio bovenaf

Heeft u interesse

Heeft u interesse in een nieuwe Alfa Romeo? Kom dan langs voor een proefrit in uw favoriete model. We zien u graag in de showroom van de Alfa Romeo dealer van Amsterdam.