Jeep dealer Amsterdam en Almere

Onze Jeep voorraad

Janssen Van Kouwen is uw Jeep dealer in Amsterdam en Almere. Onderstaande Jeep modellen staan in onze showroom in Amsterdam Zuidoost en Almere. Wilt u nu alvast meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u nu al adviseren en ook plannen we al afspraken in voor het maken van een proefrit of onderhoud aan uw Jeep. Tot snel bij Janssen Van Kouwen.

500+ (premium) occasions
Onderhoud (alle merken)
Officiële merkdealer

Jeep modellen

Jeep modellen

Image
Jeep Renegade zijkant

Jeep Renegade kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€33.900
Private lease p.m. vanaf
€635
Image
Avenger.1

Jeep Avenger kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€39.500
Image
Jeep Compass zijkant

Jeep Compass kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€40.000
Private lease p.m. vanaf
€749
Image
Jeep Wrangler zijkant

Jeep Wrangler kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€90.800
Image
Jeep Cherokee zijkant

Jeep Grand Cherokee kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€103.700

Wij zijn de Jeep dealer van Amsterdam en daar zijn wij trots op. In eerste instantie is het een beloning doordat ook Jeep kiest voor de service van Janssen Van Kouwen. Maar ook omdat de modellen van Jeep robuust en stoer zijn en daarmee een mooie toevoeging zijn op onze Duitse en Italiaanse merken. Het maakt onze showroom compleet.

jeep_compass

Onderhoud aan uw Jeep

Om uw Jeep in goede conditie te houden, is goed onderhoud essentieel. Naast merk specifiek onderhoud volgens uw onderhoudsschema kunt u ook bij ons terecht voor een periodieke keuring (APK) of voor elk ander onderhoud. Kies voor vervangend vervoer of wacht op de reparatie in ons Amsterdamse woonkamer onder het genot van een bakje koffie. Maak zelf 24/7 een afspraak met onze werkplaatsplanner.

Jeep Wrangler

Dit zijn geen gewone auto’s

Natuurlijk weten wij ook dat lang niet elke Jeep rijder een omweg door onbegonnen terrein pakt als hij of zij naar het werk rijdt. Gelukkig is dat niet de enige reden om te kiezen voor een Jeep Renegade, Wrangler of Compass. Het comfort, de afwerking en het voorkomen zijn minstens net zo belangrijk. De perfecte wegligging en rijeigenschappen, ervaar je het liefst zelf. Maak daarom vandaag nog een proefrit in éen van deze prachtige modellen.

Jeep

Heeft u interesse in een Jeep

Heeft u interesse in een nieuwe Jeep? Kom dan langs voor een proefrit in uw favoriete model. We zien u graag in de showroom van de Jeep dealer van Amsterdam.