Fiat dealer Amsterdam, Almere, Huizen en Aalsmeer

Onze Fiat voorraad

Janssen Van Kouwen is uw Fiat dealer in Amsterdam, Almere, Huizen en Aalsmeer. Onderstaande Fiat modellen staan in onze Fiat showrooms. Wilt u alvast meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een proefrit of voor onderhoud aan uw Fiat. Tot snel bij Janssen Van Kouwen.

500+ (premium) occasions
Onderhoud (alle merken)
Officiële merkdealer

Fiat modellen

Fiat modellen

Image
Fiat panda

Fiat Panda kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€17.190
Private lease p.m. vanaf
€349
Image
Fiat 500 zijkant

Fiat 500 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€17.990
Private lease p.m. vanaf
€325
Image
Fiat Tipo zijkant

Fiat Tipo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€22.190
Image
Fiat Ducato zijkant

Fiat Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€22.450
Image
Fiat Doblo

Fiat Doblo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€23.650
Image
Fiat scudo

Fiat Scudo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000
Image
Fiat 500x zijkant

Fiat 500 X kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€30.990
Private lease p.m. vanaf
€585
Image
fiat e-ducato

Fiat e-Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€53.100

Niet voor niets heeft Fiat gekozen voor Janssen Van Kouwen. Al jarenlang zijn wij erkend Opel dealer met de daarbij behorende service. Al onze medewerkers zijn inmiddels opgeleid tot ware Fiat deskundigen. Nu kunt u als Fiat rijder dus ook profiteren van onze service. Daarbij komt dat onze vestiging goed te bereiken is, door de centrale ligging in Amsterdam Zuidoost. U vindt onze vestiging langs de A9 (bij de Ikea).

Fiat Tipo koplamp

Een Fiat kopen of leasen, inclusief onderhoud en reparatie

Of u nu kiest voor de ultieme gezinsauto, de Fiat Tipo, de praktische Fiat Panda of de leuke en stijlvolle Fiat 500, u vindt ze allemaal in Amsterdam Zuidoost. Bent u nieuwsgierig? Kom dan gerust even langs of maak een afspraak voor een proefrit. Wij kunnen daarbij (geheel vrijblijvend) adviseren over het samenstellen, de aanschafmethode (kopen, zakelijk leasen of privé leasen). Zo rijdt u straks in uw eigen droom Fiat.

Fiat 500

Snel en deskundig onderhoud voor Fiat bezitters

Of u nu in een nieuwe Fiat rijdt of een klassieke Fiat 500 rijdt, u bent van harte welkom voor onderhoud en/of reparaties. Het onderhoud kan bestaan uit onderhoud dat door het merk wordt geadviseerd, maar ook uit periodieke keuringen (APK) of ander noodzakelijk onderhoud. Lees alles over Fiat onderhoud.

Fiat 500 e

De Nieuwste modellen van Fiat worden steeds duurzamer

Ook Fiat zet vol in op het verduurzamen van de modellen. Zo is er een Fiat 500 hybride model, maar ook een volledige elektrische versie, de Fiat 500e. Niet alleen worden de Fiat personenauto’s voorzien van elektromotoren, maar ook de Fiat bedrijfswagens verduurzamen. Kies je voor een nieuwe elektrische of hybride Fiat, dan kies je niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor lagere maandlasten of extra voordeel bij de aanschaf.

Fiat tipo

Heeft u een nieuwe Fiat op het oog?

Kom dan langs voor een proefrit bij uw Fiat dealer in Amsterdam. Alleen zo komt u erachter of u en de Fiat een goede match zijn. Een proefrit maken, verplicht u verder tot niets. Maak daarom nu een afspraak: