Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Werken bij Janssen Van Kouwen

Voel jij de drive om aan de slag te gaan in de automotive wereld? Kom een sprong wagen bij Janssen Van Kouwen. Als Stellantis-dealer in de regio Groot-Amsterdam, Almere en 't Gooi bieden wij een breed scala aan merken aan, zoals Opel, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional. Onze dienstverlening omvat zowel de verkoop van nieuwe als gebruikte (bedrijfs-)auto’s. Daarnaast bieden we financiële dienstverlening aan, zoals verzekeringen en financieringen. Voor onderhoud, schade- en merkherstel kunnen klanten vertrouwen op onze ervaren monteurs.

Familie bedrijf

Een modern toekomstgericht familiebedrijf

Janssen Van Kouwen Automotive is een modern en toekomstgericht familiebedrijf met 9 vestigingen. Wij hebben een goed gesmeerd team, omdat wij elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen samenwerken. Naast hard werken is er altijd ruimte voor gezelligheid. We kennen de klant en weten precies wat er speelt. Wij bundelen onze krachten en helpen elkaar. Ons bedrijf heeft een rijke historie, meer dan 40 jaar ervaring en streeft naar kernwaarden zoals:

Betrouwbaar, kennis, innovatief, kwaliteit, betrokken, klantgericht en duurzaam.

Janssen Van Kouwen

Janssen Van Kouwen Automotive is Stellantis-dealer (Opel, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional) in de regio Groot-Amsterdam, ’t Gooi en Almere.

Bij onze 9 vestigingen staan wij voor onze klanten klaar voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs-) auto’s, daarbij bieden wij ook financiële diensten aan zoals verzekeringen en financieringen. Voor onderhoud en schade- en merkherstel kunt u vertrouwen op onze ervaren monteurs. Daarnaast bieden wij ook autoverhuur aan.

Wij zijn een modern familiebedrijf met een enthousiast team van meer dan 200 mensen die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien. Gezamenlijk gaan wij voor maximale klanttevredenheid. Onze slogan is: Samen voor uw mobiliteit!