opel combo uitvoeringen

Opel Combo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€19.900

Opel Corsa kopen bij Janssen Van Kouwen

De nieuwe Opel Combo is een praktische en veelzijdige MPV die voldoet aan al uw verwachtingen. Met een ruim interieur voor maximaal 7 passagiers, een laadvermogen van maximaal 1.000 kg en een uitgebreid pakket aan moderne technologieën, is deze auto ideaal voor zowel gezinnen als bedrijven. Bovendien beschikt hij over een zuinige en krachtige motor, wat zorgt voor een aangename rijervaring. Kortom, de Opel Combo is de perfecte oplossing voor uw dagelijkse ritten.

De Opel Combo in de digitale showroom

Liever Elektrisch?

Opel Combo-e laadpaal

Opel Combo-e

De nieuwe Combo-e is de perfecte auto voor bedrijven die zowel efficiëntie als duurzaamheid willen. Dankzij de 100% elektrische aandrijving is deze auto emissievrij en daardoor uiterst geschikt voor stadsverkeer. Bovendien is deze auto compact en wendbaar, wat het stuurplezier verhoogt. Met een laadvolume van maximaal 4,4 m biedt de Combo Electric ook nog eens voldoende ruimte voor al uw goederen, wat uw productiviteit verhoogt. Kortom, de nieuwe Combo-e is de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Opel Corsa interieur

Stijlvol en comfortabel interieur

Het interieur van de Combo is een unieke ervaring dankzij zijn hoge zitpositie, ongekende veelzijdigheid en intuïtieve bediening. U zult zich direct op uw gemak voelen achter het stuur, dankzij het comfort van een personenwagen. Bovendien zijn er praktische opbergvakken aanwezig, waardoor u al uw spullen veilig en gemakkelijk op kunt bergen. Kortom, de Combo is de perfecte auto voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en veelzijdige auto.

Opel Combo rijdend

Fantastisch design

De Combo heeft een design dat direct herkenbaar is als Opel, met een krachtig en gestroomlijnd profiel. De hoge kwaliteit is zichtbaar en er zijn slimme innovaties toegevoegd, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Kortom, de Combo is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk

Opel Combo bestelbussen

Maak een proefrit en ervaar de Opel Combo

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Opel Combo, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Opel modellen

Ben je benieuwd wat de andere Opel modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
opel combo zijkant

Opel Combo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€19.900
Service & kwaliteit van de Opel dealer
Grootste Opel dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel