Abarth dealer Amsterdam

Onze Abarth voorraad

Welkom bij Janssen Van Kouwen de Abarth dealer van Amsterdam. Onderstaande Abarth modellen staan in onze showroom in Amsterdam Zuidoost. Wij nodigen u uit om de Abarth zelf te komen ervaren. Het design, de afwerking, de kracht... de Abarth. De auto staat voor u klaar. U hoeft alleen nog maar een afspraak te maken.

500+ (premium) occasions
Onderhoud (alle merken)
Officiële merkdealer

Abarth modellen

Abarth modellen

Image
Abarth 695

Abarth 695 kopen? Beleef de auto eerst online

Image
Abarth 595

Abarth 595 kopen? Beleef de auto eerst online

Kies een Abarth. Waar je deze bijzonder snelle en stijlvolle auto’s vindt? Bij Janssen Van Kouwen. Wij zijn namelijk de Abarth dealer van Amsterdam. Elke Abarth is een unieke auto die je moet voelen. De kracht, de wegligging en het interieur. Allemaal vraagt het om een proefrit… Maak daarvoor een afspraak bij ons Janssen Van Kouwen in Amsterdam Zuidoost.

myabarth

Al decennia lang top prestaties

De Abarth gaat al even mee. In 1949 werd het merk opgericht en in 1979 werd het overgenomen doorFiat. Met de Abarth werden veel records verbroken in diverse beroemde rally’s gewonnen. Na een pauze werd in 2007 het merk heropgericht en werden diverse Fiat modellen omgebouwd tot de sportievere Abarth modellen.

abarth

Modellen en uitvoeringen

Tegenwoordig zijn er twee Abarth modellen, de 595 en 695. Elk model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is de 595 ook verkrijgbaar als Cabrio en zijn er diverse kleurcombinaties te verkrijgen. Er is dus altijd een Abarth die bij u past.

Abarth

Ervaren is beter…

Een Abarth is dus niet zomaar een auto. Deze auto plakt aan de weg. De combinatie van een laag gewicht en de krachtige motor zorgen er voor dat je als eerste weg bent bij het stoplicht. En daar komt nog eens het unieke Abrth geluid bij. Ga je voor sportief, dan kies je een Abarth. Maak een proefrit en ervaar de 595 of de 695 zelf.