Janssen Van Kouwen Lease

Een vast contactpersoon en persoonlijke afspraken.
Auto inkoop service
Gecertificeerde partners
leasemore4

Private lease

Private lease biedt verschillende voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een auto. Allereerst heb je met private lease geen grote investering nodig en hoef je geen spaargeld te hebben om een nieuwe auto te kunnen rijden. Daarnaast zijn alle kosten inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag, zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Hierdoor heb je als bestuurder meer financiële zekerheid en voorspelbaarheid. Bovendien kun je met private lease gemakkelijk regelmatig van auto wisselen, waardoor je altijd in een nieuwe en veilige auto rijdt. Indien je de eigen auto wilt inruilen kan je daarvoor direct geld ontvangen. Neem contact op voor onze meest actuele aanbiedingen en acties.

leasemore

Zakelijk leasen

Het aanbieden van lease auto's aan personeel biedt verschillende voordelen voor een onderneming. Ten eerste biedt het medewerkers een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde en kan het helpen om talent aan te trekken en te behouden. Daarnaast kan het leasen van auto's door de onderneming leiden tot kostenefficiëntie, omdat alle kosten inbegrepen zijn in het maandelijkse leasebedrag en er geen investering in eigen voertuigen nodig is. Bovendien kan het leasen van auto's bijdragen aan de vermindering van de administratieve lasten voor de onderneming. Voor zelfstandige ondernemers kan het zakelijk leasen van een auto financiële voordelen opleveren, zoals belastingaftrek en een lagere bijtelling. Daarnaast is het leasen van een auto een gemakkelijke en snelle manier om over een betrouwbare en representatieve auto te beschikken, zonder grote investeringen of verplichtingen.

JVK Lease & Leasemore

JVK Lease biedt alle mogelijke leasevormen aan. Zo kunnen we je helpen met Private Lease, Operational Lease en Financial Lease. De lease aanbiedingen doen wij vanuit onze dochteronderneming Leasemore. Met onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk kunnen we je goed adviseren en leveren we dagelijks de scherpste voorstellen.

Vragen, opmerkingen of een scherp voorstel

Ik wil meer weten over: