Vakkundige individualisatie

premium 4

Vakkundige individualisatie

U bezit al een mooie en bijzondere auto, maar wilt net even iets meer. Daarom doen wij er alles aan om ook individuele wensen te vervullen. Onze gepassioneerde vakmensen voeren graag uw speciale wensen uit aan uw auto door middel van bijvoorbeeld het inbouwen van lederen bekleding, multimedia schermen of andere apparatuur.

Exterieur

Wij helpen wij u graag voor individuele wensen aan het exterieur van uw auto. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: exclusieve velgen, banden, een volledige wrap, bestickering of detailing.

Chiptuning

Zoekt u wat meer vermogen of wilt u zuiniger rijden? Wij verzorgen chiptuning op maat of zorgen voor specifieke mechanische tuning zoals andere in- of uitlaten.

premium

Lederen bekleding

Wij kunnen op een professionele manier leer inbouwen in uw auto. De verschillende soorten leer lopen uiteen en zo ook de verschillende manieren om het in te bouwen.

Multimedia

Ook voor het inbouwen van schermen in de hoofdsteunen kunt u bij Janssen Van Kouwen terecht. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Wij bouwen leren bekleding in vanaf: € 1.850,- Uiteraard kiest u zelf de kleur en afwerking voor het perfecte resultaat.

Wilt u zelf ervaren wat wij voor u kunnen doen en welke mogelijkheden wij allemaal bieden? We hopen u snel online te mogen verwelkomen of in onze showroom of werkplaats aan de Communicatieweg 26 in Mijdrecht of de Ambachtsweg 50 in Huizen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw auto nog persoonlijker te maken.