Over ons

Monteur Mijdrecht

Over ons

Met trots presenteren wij onszelf als een toonaangevende speler in de regio Groot-Amsterdam en 't Gooi. Vijf jaar geleden hebben Theo van Kouwen en Paul van der Vooren de handen ineengeslagen en Janssen Van Kouwen opgericht. We realiseerden ons dat samenwerken ons sterker maakt in de huidige automarkt, waar schaalgrootte essentieel is om te overleven. Importeurs geven steeds vaker de voorkeur aan grote dealers boven kleine autobedrijven, en we hebben deze uitdaging met beide handen aangepakt.

JVK tijdlijn

Geschiedenis

Onze geschiedenis begon met de fusie van twee gerenommeerde familiebedrijven in 2018, namelijk Fred Janssen Autogroep en Van Kouwen Automotive BV. Het fusiemoment markeerde het 30-jarig bestaan van Van Kouwen Automotive BV en het 40-jarig bestaan van Fred Janssen Autogroep. Theo van Kouwen en Paul van der Vooren, de oprichters, blijven nauw betrokken bij de onderneming. Ze worden bijgestaan door hun zonen, Julian van Kouwen en Tim van der Vooren, die zich voorbereiden om het bedrijf op termijn over te nemen. Bij Janssen Van Kouwen voelen we ons een hecht familiebedrijf en hechten we veel waarde aan onderlinge betrokkenheid en belangstelling voor elkaar.

Mijdrecht premium

Samen voor uw mobiliteit

Bij onze 9 vestigingen staan wij voor onze klanten klaar voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs-) auto’s, daarbij bieden wij ook financiële diensten aan zoals verzekeringen en financieringen. Voor onderhoud en schade- en merkherstel kunt u vertrouwen op onze ervaren monteurs. Daarnaast bieden wij ook autoverhuur aan. Janssen Van Kouwen Automotive is Stellantis-dealer (Opel, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional) in de regio Groot-Amsterdam, ’t Gooi en Almere. Wij zijn een modern familiebedrijf met een enthousiast team van meer dan 200 mensen die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien. Gezamenlijk gaan wij voor maximale klanttevredenheid. Onze slogan is: Samen voor uw mobiliteit!

Michael Meijer

Michael Meijer

Algemeen directeur

"Janssen Van Kouwen is een hecht familiebedrijf”

Michael Meijer is sinds 1 januari 2022 algemeen directeur van Janssen Van Kouwen Automotive. Na zijn eerdere betrokkenheid bij Van Kouwen, waar hij in 2016 vertrok om samen met Frank Vaneman een nieuwe tak van het bedrijf te leiden, maakte Michael in 2020 de overstap naar branchegenoot Van Mossel. Daar had hij de verantwoordelijkheid over de Citroën en DS vestigingen in Noord-Holland. In oktober 2021 kwam Michael weer in gesprek met Theo van Kouwen en Paul van der Vooren, de drijvende krachten achter Janssen Van Kouwen. Ze vroegen hem om terug te keren als algemeen directeur, met als doel de verdere groei van het bedrijf te leiden en Julian en Tim te begeleiden. Voor Michael voelde deze kans als thuiskomen, aangezien hij zich altijd verbonden voelden met Janssen Van Kouwen.

Als algemeen directeur van Janssen Van Kouwen is Michael vastberaden om Janssen Van Kouwen naar nieuwe hoogten te brengen. 

 

Verkoopadviseur

JVK Kernwaarden

Janssen Van Kouwen Automotive is een modern en toekomstgericht familiebedrijf waar collega’s elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen met elkaar samenwerken. We kennen de klant en weten precies wat er speelt. We bundelen onze krachten en helpen elkaar. Een bedrijf met een mooie historie, meer dan 40 jaar ervaring en de daarbij passende kernwaarden zijn; betrouwbaar, kennis, innovatief, kwaliteit, betrokken, klantgericht en duurzaam.

JVK Team

Michael Meijer

Michael Meijer

Algemeen directeur
Julian van Kouwen

Julian van Kouwen

Directeur
Tim van der Vooren

Tim van der Vooren

Directeur
Jeroen Tijsen

Jeroen Tijsen

Manager finance
 Martijn Schohaus

Martijn Schohaus

Business controller aftersales
Ron Verzaal

Ron Verzaal

Aftersales manager
Milenka

Milenka Justiniano Alvarez

HR Business Partner
KCC
Karim

Karim

Teamleider KCC
Angelique

Angelique

Medewerker KCC
Esmé

Esmé

Medewerker KCC
Irene

Irene

Medewerker KCC
Chantal

Chantal

Medewerker KCC
Stefanie

Stefanie

Medewerker KCC
Anouk

Anouk

Gastdame/KCC
Suzanne

Suzanne

Gastdame/KCC
Fatima Okken

Fatima

Medewerker KCC