Primeur: Janssen Van Kouwen Stellantis dealer

Body

Janssen Van Kouwen voegt FCA-merken toe.

Stellantis dealer

Janssen Van Kouwen Automotive koopt als dealerholding de activiteiten van Frank Vaneman Automotive.

Met deze aankoop heeft Janssen Van Kouwen Automotive een primeur en is vanaf april 2021 Stellantis dealer in de regio Groot-Amsterdam met dit merken-aanbod. Janssen Van Kouwen Automotive breidt zijn dealeractiviteiten uit met de Stellantis-merken Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional en Chrysler. Janssen Van Kouwen Automotive neemt het over van Frank Vaneman Automotive (FVA), die zich vanaf nu volledig gaat richten op Kia.


Janssen Van Kouwen Automotive voerde alleen Opel, dat eveneens een Stellantis-merk is. Nu voegen we daar de FCA-merken weer aan toe; tussen 2010 en 2016 was Van Kouwen al FCA-dealer. In 2016 verkochten we de FCA- en Kia-activiteiten aan FVA. Janssen Van Kouwen heeft een groeistrategie, binnen de mogelijkheden die Stellantis biedt, zowel door merken toe te voegen als door het werkgebied te vergroten. De eerste stap is nu gezet.

Janssen Van Kouwen Automotive staat op plek 20 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

Stellantis

Stellantis is een toonaangevende wereldwijde mobiliteitsspeler met een duidelijke missie: iedereen bewegingsvrijheid bieden door middel van onderscheidende, aansprekende, betaalbare en duurzame mobiliteitsoplossingen. De kracht van Stellantis ligt in de breedte van hun iconische merkenportfolio, de diversiteit en passie van de 400.000 mensen en de diepe wortels in de gemeenschappen waarin ze actief zijn.

Stellantis biedt een volledig scala aan keuzes, van luxe, premium en reguliere personenauto's tot pick-uptrucks, SUV's en lichte bedrijfsvoertuigen, maar ook speciale merken op het gebied van mobiliteit, financiën en onderdelen en service.

Met industriële activiteiten in 30 landen en een commerciële aanwezigheid in meer dan 130 markten, heeft Stellantis het vermogen om consequent de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten te overtreffen en tegelijkertijd superieure waarde te creëren voor alle belanghebbenden.