MyDigitalService van Opel

Body

Met deze service worden er tijdens de onderhoudsbeurt berichten verstuurd naar uw Smartphone!

mydigitalservice

Janssen Van Kouwen gaat u helpen om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden die worden uitgevoerd aan uw Opel tijdens een van de onderhoudsbeurten. Hiervoor wordt straks gebruik gemaakt van de nieuwe myDigitalService van Opel.

Mydigitalservice van ope

Weet realtime welke werkzaamheden er worden uitgevoerd

Met deze service worden er tijdens de onderhoudsbeurt (bijvoorbeeld de kleine of grote beurt) berichten verstuurd naar uw Smartphone. Met deze zogenoemde notificaties weet u precies wat er op dat moment met uw Opel gebeurt. Zo weet u wanneer:

  • De inspectie plaatsvindt;
  • Het daadwerkelijk onderhoud gestart is;
  • De onderhoudsbeurt is afgerond.

Als de monteur tijdens onderhoud bijzonderheden tegen komt, bijvoorbeeld slecht werkende remmen. Dan kan hij/zij dit middels een video of foto aan u laten zien. Op die manier kunt u zelf ‘meekijken’ terwijl u aan het werk bent of thuis lekker de krant aan het lezen bent.

Eventuele aanvullende werkzaamheden worden met u gedeeld. Dit gebeurd met behulp van een speciale link die u ontvangt per e-mail of SMS. U kunt dan tevens direct opdracht geven de aanvullende werkzaamheden uit te laten voeren.

 

Meer inzicht & begrip door gebruik van andere (nieuwe) media

Uiteraard worden klanten (ook niet Opelrijders) nu ook al op de hoogte gehouden over (de uitvoering) van de werkzaamheden. Dit gaat momenteel bijna altijd per telefoon of e-mail. Het telefonisch of per e-mail uitleggen waarom er (aanvullende) werkzaamheden nodig zijn is soms lastig. Een video of foto met een toelichting van de monteur die aan uw auto heeft gewerkt is natuurlijk veel duidelijker.

Inzicht in de kosten

Overleg straks met de monteur om inzicht te krijgen in de werkzaamheden en bijbehorende kosten. Als extra bonus krijgt u, als Opelrijder, bij een onderhoudsbeurd een gratis APK én gratis Pechhulp

Service in eerste instantie alleen beschikbaar voor Opelrijders

De myDigitalService wordt in eerst alleen beschikbaar voor Opelrijders. Wel wordt er onderzocht of het ook ingezet kan worden voor klanten die geen Opel rijden.

Wanneer u gebruik kunt maken van de myDigitalService van Opel 

Voorlasnog wordt er getest en worden er pilots gedraaid. Zodra myDigitalService van Opel operationeel is, leest u dat hier als eerste. Natuurlijk kunt u ook nu al online een afspraak maken. Wij houden u dan op de hoogte per telefoon en e-mail. Tot snel.