Jeep's Elektrische Step: De Ultieme Stadsverkenner

Jeep-elektrische-step

Een perfecte mix van stijl en duurzaamheid

Jeep, het bekende automerk dat bekend staat om zijn avontuurlijke voertuigen, heeft de Jeep 2xe urban camo uitgebracht. Jeep's elektrische step is ontworpen voor stadsavonturiers die op zoek zijn naar een trendy en milieubewuste manier om zich door de stadsstraten te verplaatsen. De Jeep 2xe urban camo is een combinatie van stijl en duurzaamheid.

Met zijn unieke camouflagepatroon, geïnspireerd op de avontuurlijke Jeep-roots, is deze step een echte blikvanger in de stad, maar het is niet alleen het uiterlijk dat indruk maakt; de step is ook uitgerust met geavanceerde technologie, zoals de 461Wh-batterij die je een bereik tot 45 km geeft (afhankelijk van je rijstijl en route). En als de accu leeg is, hoef je je geen zorgen te maken; na slechts 5 uur opladen sta je weer klaar voor je volgende avontuur.

25 km/h
gewicht
Toegestane belasting (100 kg)
Batterij
5 uur oplaadtijd
Bereik
Gemiddeld bereik (45 km)
weg
Niet geschikt op openbare weg
Wielmaat
Wielmaat (10 inch)
Jeep-elektrische-step

Jeep 2xe Urban Camo een ideale keuze is voor iedereen

De Jeep elektrische step wordt aangedreven door een krachtige elektromotor, waardoor gebruikers geruisloos en emissievrij kunnen rijden. Dit sluit perfect aan bij Jeep's inzet voor een groenere en schonere mobiliteit in stedelijke gebieden. Het is een ideale keuze voor iedereen die wil bijdragen aan een duurzamere toekomst.

De Jeep 2xe urban camo biedt een scala aan handige functies. Met zijn opvouwbare ontwerp kunnen gebruikers de step makkelijk meenemen in het openbaar vervoer of opbergen in krappe ruimtes. Bovendien beschikt de step over een geavanceerd remsysteem en heldere LED-verlichting aan de voor- en achterzijde voor extra veiligheid tijdens het rijden, zelfs in het donker.

Wil je zelf testen hoe deze step rijdt? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Interesse?

Ik wil meer weten over: