Ontdek de Wereld op Twee Wielen met de Jeep mountainbike

De Jeep Elektrische Fiets

Jeep, het wereldberoemde merk dat synoniem staat voor avontuur en kracht op vier wielen, zet nu ook zijn stempel op twee wielen met de onthulling van de Jeep mountainbike. De Jeep elektrische fiets belooft een nieuw tijdperk van avontuur en mobiliteit voor fietsliefhebbers over de hele wereld.

Met zijn stoere design en robuuste bouw is de Jeep elektrische fiets een echte eyecatcher. Het ontwerp is geïnspireerd op de Jeep-roots en straalt avontuur uit in elke vezel. De fiets is ontworpen voor zowel on-road als off-road avonturen, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om te verkennen, waar hun reis hen ook brengt.

25 km/h
gewicht
Toegestane belasting (100 kg)
Wielmaat
Wielmaat (29 inch)
Versnelling
9 versnellingen
weg
Geschikt op openbare weg
Bereik
Gemiddeld bereik (95 km)

Moeiteloos op avontuur

De belangrijkste troef van de Jeep mountainbike is zijn geavanceerde elektrische aandrijving. De krachtige motor ondersteunt de fietser moeiteloos en geeft een extra boost bij het beklimmen van heuvels en tegenwind. Met deze elektrische ondersteuning kunnen fietsers langere afstanden afleggen en genieten van een soepele en comfortabele rit.

En wacht, er is meer! De Jeep mountainbike heeft een bereik van 50 tot 95 km! Hoe ver je kunt gaan, hangt af van jouw avontuurlijke keuzes: het ondersteuningsniveau, jouw krachtige trapskills, het gewicht van de fietser, de bandenspanning, de weghelling en zelfs het aantal stops en hervattingen! 🚴‍♂️🧭

Ben jij klaar om de wereld te verkennen op deze Jeep elektrische fiets? Wacht dan niet langer! Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en stap op de Jeep mountainbike voor een rit vol avontuur, vrijheid en plezier!

Interesse?

Ik wil meer weten over: