Janssen Van Kouwen digitaal showroom bezoek

Body

WhatsApp of videobellen wanneer het u uitkomt, bezoek vanaf nu digitaal onze showroom!

Onze showroom komt naar u toe. Voor een persoonlijk gesprek hoeft u niet meer de deur uit. Met de mogelijkheid tot Whatsappen of videobellen heeft u een digitaal bezoek met uw verkoopadviseur en brengen wij de showroom naar u toe. Ook voor alle andere vragen kunt u uiteraard terecht. U heeft contact via uw smartphone, tablet of computer wanneer het u uitkomt. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen over onze modellen en diensten. Beschikbaar tijdens onze reguliere openingstijden.

Digitaal bezoek

Hoe werkt het aanvragen van een WhatsApp gesprek of videobellen?
Er zijn 3 manieren:

  • Klik op het WhatsApp icoontje rechtsonder in beeld. U start een WhatsApp chat gesprek met ons Janssen Van Kouwen bedrijfsaccount. Een van onze collega's helpt u daar verder.
  • Kijkt u in onze voorraad auto's dan vindt u bij elke auto een WhatsApp button. Klikt u deze button aan dan start u een WhatsApp chat gesprek met ons Janssen Van Kouwen bedrijfsaccount. Een van onze collega's helpt u daar verder met vragen over de desbtereffende auto.
  • Stuur een email met uw mobiele telefoonnummer en uw dichtstbijzijnde vestiging naar info@janssenvankouwen.nl met het onderwerp ‘DIGITAAL’. Of bel 085-0530030 en vraag om een ‘DIGITAAL BEZOEK’  bij de desbetreffende vestiging. Wij nemen contact met u op om uw favoriete auto te laten zien of uw vragen te beantwoorden in een digitaal gesprek via FaceTime of WhatsApp.
Whatsapp

Wanneer u contact opneemt met ons via WhatsApp, houdt dan alstublieft rekening met het volgende:

  • Deel geen privacygevoelige informatie met ons. Wij zullen u nooit vragen om financiële gegevens, zoals rekeningnummers, uw saldo of pincodes. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij direct telefonisch contact met u op.
  • Wij versturen nooit berichten zonder dat u hierom gevraagd heeft, wij reageren alleen op uw vragen op WhatsApp. Dit doen wij om internet fraude te voorkomen. Krijgt u toch een ongevraagd bericht van Janssen Van Kouwen? Reageer hier dan niet op.

Wij streven er op deze manier naar u vanuit elke locatie verder te kunnen helpen. Wel zo makkelijk en veilig!

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 0850530030.