Huur nú ook in Amsterdam bij Janssen Van Kouwen

Body

Het volledige huuraanbod is beschikbaar.

Huur in Amsterdam

In ’t Gooi is Janssen Van Kouwen Autoverhuur al jaren een begrip, het werd dan ook tijd om onze verhuurservice uit te breiden naar Amsterdam. Een betere locatie dan Amsterdam Zuidoost is er niet en het besluit was dan ook snel genomen. U bent dus ook voor een huurauto in Amsterdam van harte welkom.

Autoverhuur

Voor elke gelegenheid een huurauto

Niet alleen verzorgen wij de huurauto’s die u kunt gebruiken tijdens het onderhoud, maar ook bent u welkom voor verhuisbussen/werkbussen, personenbussen of luxere modellen. Daarbij profiteert u van al het gemak, denk aan de lift in de verhuisbussen, maar ook profiteert u van het voordeel en de extra veiligheid. Zo rijden vrijwel al onze auto’s op all-season banden.

De ideale locatie voor het huren van een auto

Janssen Van Kouwen Autoverhuur in Amsterdam Zuidoost is gunstig gelegen. Gelegen op het bedrijventerrein direct naast de A9 komt u gemakkelijk aanrijden, maar bent u ook snel weer op weg. Handig om te weten als u gaat verhuizen of klussen er bevinden zich diverse bouwmarkten in de buurt.

Wij heten u van harte welkom bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur in Amsterdam Zuidoost. Vooraf ons huuraanbod bekijken? Dat kan op: jvkautoverhuur.nl. Tot snel.