Genomineerd voor online dealer awards 2018

Body

Help ons deze felbegeerde award te winnen!

Van Kouwen is dit jaar genomineerd als één van de beste online autodealers van Nederland! In de categorie: Beste voorraadpresentatie. Op 20 november worden alle winnaars bekend gemaakt tijdens een spetterende awardshow. Stemmen kan tot 12 november. Natuurlijk willen wij heel graag deze award mee naar huis nemen. Helpt u ons mee deze award binnen te halen?

Van Kouwen is genomineerd voor:

- Beste voorraadpresentatie

Awards 2018

BESTE VOORRAADPRESENTATIE

Halverwege 2018 is de nieuwe website van Van Kouwen gelanceerd. Het platform voor alles wat met mobiliteit te maken heeft op het gebied van personenauto's tot bedrijfswagens. Dagelijks zijn wij bezig met het vastleggen, plaatsen, wijzigen en optimaliseren van onze voorraad. Elke auto moet piekfijn en haarscherp op het internet staan; bovendien moet alle informatie kloppen. Want een auto kopen gebeurt al lang niet meer alleen in de showroom. We oriënteren als veelal online. Wij zijn hier dan ook dagelijks volop mee bezig. 

ONLINE DEALER AWARDS 2018

Met de Online Dealer Awards, een jaarlijks terugkerende verkiezing, is het mogelijk om te stemmen op het autobedrijf waarvan u vindt dat hij erkenning verdient voor zijn online inspanningen. Alle genomineerden van 2018 zijn inmiddels bekend. Er zijn zes categorieën waarvoor felbegeerde awards te winnen zijn. Voor iedere categorie zal er een publieksprijs én een vakprijs worden uitgereikt, waarbij een professionele vakjury de winnaars bepaalt. Per categorie zijn vijf genomineerden geselecteerd die kans maken op zowel een vak- als een publieksprijs. Op 20 november worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens een spetterende awardshow in Oranjerie Hydepark te Doorn.

HELPT U MEE?

Voor de publieksprijs kunt u een stem uitbrengen, om zo mede te bepalen wie het beste online autobedrijf van Nederland is! Wij hebben uw stem hard nodig voor een overwinning! Vanaf nu kan er door iedereen gestemd worden. Brengt u uw stem ook uit?

Ga naar www.onlinedealerawards.nl, selecteer bij de categorie Beste voorraadpresentatie 2018 Van Kouwen en help ons deze felbegeerde award te winnen!