Dé garage in Hilversum, voor alle merken

Body

 

 

Janssen Van Kouwen Hilversum

U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie, de Nieuwe Havenweg 23 in Hilversum. Onze gemotiveerde vakmensen ontvangen u graag met een heerlijk kopje verse koffie in onze gezellige wachtruimte!

Daarnaast hebben wij speciaal voor deze feestelijke opening grote openingsacties gedurende de maand juni voor u gepland. Naast deze verhuizing nemen wij de gelegenheid om direct onze service in Hilversum uit te breiden. U kunt bij ons terecht voor Eurorepar Car Service, JVK Autoverhuur en uiteraard zijn wij Opel Erkend Reparateur.

Wilt u snel antwoord op uw vraag en/of opmerking? Bel dan ons Klant Contact Centrum op onderstaand centrale telefoonnummer: 035 - 79 000 49

Wat kunt u verwachten op onze nieuwe locatie?

Janssen Van Kouwen Hilversum is verhuist van de Jacobus Pennweg 14 naar de Nieuwe Havenweg 23 in Hilversum. Het oude Profile Tyrecenter pand is volledig verbouwd en opnieuw ingericht. Ons nieuwe pand biedt nu ruimte aan meer auto’s en is gunstiger gelegen. U vindt ons tegenover de Karwei.

De nieuwe indeling en de moderne apparatuur zorgen voor een optimale werkvloer waar alle merken kunnen worden onderhouden. De extra parkeerplekken, de nabijheid van de ring en de Vreelandseweg zorgen ervoor dat het pand goed te bereiken is en er altijd voldoende parkeergelegenheid is.


Wij zijn vanaf 1 juni 2020 niet alleen uw Opel dealer maar ook uw garage in Hilversum voor alle andere merken. Door onze samenwerking met Eurorepar Car Service kunnen onze vakkundige en gediplomeerde monteurs alle merken onderhouden en repareren voor lagere tarieven. Dus rijdt u geen Opel, maar bijvoorbeeld een BMW, Renault, Ford of Skoda… U bent van harte welkom bij dé garage in Hilversum.

Tevens kunt u in Hilversum nu ook terecht voor autoverhuur. Van kleine KARL tot grote, ruime Opel Movano om bijvoorbeeld mee te verhuizen. 

Heeft u een afspraak gepland staan bij Janssen Van Kouwen (Eurorepar) Hilversum of maakt u binnenkort een afspraak? Wij ontvangen u vanaf 1 juni 2020 graag in ons nieuwe pand aan de Nieuwe Havenweg 23 in Hilversum.

collega foto

NIEUW | Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service is een multimerken netwerk en staat voor betrouwbare en betaalbare service voor alle merken. Janssen Van Kouwen in Hilversum geniet van alle voordelen van dit netwerk en kan u daardoor de allerbeste service bieden volgens scherpe tarieven. Daarbij kunt u standaard genieten van 2 jaar garantie op onderdelen en montage en mobiliteitsservice door heel Europa. Bij een Eurorepar Car Service-garage kunt u altijd terecht. Maak bij ons een afspraak voor het volgende onderhoud van uw auto: algemene service, onderhoud, APK, banden, remmen, airconditioning, accu, zicht, uitlaat, distibutieriem, wielophanging, reparatie, oliecontrole.

Meer informatie? Ga naar:

Voorkant JVK Hilversum

NIEUW | JVK Autoverhuur

In ’t Gooi is Janssen Van Kouwen Autoverhuur al jaren een begrip, sinds kort is onze verhuurservice uitgebreid naar Amsterdam. Nu hebben we besloten om ook in Hilversum onze autoverhuur aan te gaan bieden. U bent dus vanaf 1 juni ook voor het huren van een personenauto of bestelwagen van harte welkom op de Nieuwe Havenweg 23 in Hilversum.

Direct een auto huren? Maak eenvoudig zelf online een afspraak

Meer informatie? Ga naar:

Pand Janssen Van Kouwen Hilversum

Opel Erkend Reparateur

Er is geen beter adres om het onderhoud van uw Opel te laten uitvoeren dan bij uw officiële Opel garage, en dat zijn wij! Wie beter dan onze medewerkers kunnen uw Opel onderhouden? Laat uw Opel door ons controleren, onderhouden en/repareren en krijg op alle aspecten het allerbeste! De allerbeste kwaliteit. De allerbeste zorg. En de allerbeste afspraken. Maximale service en kwaliteit voor u en uw Opel! U bent van harte welkom bij dé garage in Hilversum.

Afspraak maken? Ga naar: