Alle onderhoudswerkzaamheden in Naarden zijn verplaatst naar de nieuwste vestiging in Naarden

De werkplaats van Janssen Van Kouwen Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 17 is per 1 juli 2023 verhuisd naar onze vestiging gelegen aan Gooimeer 15 in Naarden. Zowel de nieuwe vestiging als onze eerste vestiging in Naarden zijn beide voorzien van werkplaatsen en specialisten. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat de krachten worden gebundeld tot één professioneel en krachtig serviceteam. Met deze verhuizing wordt dus ook officieel het Opel-reparateurschap overgedragen aan de nieuwe vestiging. Voor het onderhoud aan je auto rij je vanaf 1 juli 2023 dus naar Gooimeer 15 te Naarden.

 

Andere locatie, dezelfde service

Voor onze trouwe (Opel) klanten en relaties in Naarden zal het even wennen zijn om te navigeren naar de nieuwe vestiging, maar gelukkig zijn al onze collega’s meeverhuisd en word je dus net zo warm onthaald als altijd. Daarnaast hebben we ook nog eens alle onderdelen en het professionele gereedschap meeverhuisd. Met als klap op de vuurpijl, staat er ook daar een goede bak koffie of thee voor je klaar. Met andere woorden, voel je welkom!

Peugeot_nefkens-naarden

Janssen Van Kouwen Naarden Peugeot

Gooimeer 15
1411 DE Naarden

Bekijk openingstijden & de route

Janssen Van Kouwen Naarden

Janssen Van Kouwen Naarden

Amsterdamsestraatweg 17
1411 AW Naarden

Bekijk openingstijden & de route

 

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Heb je nog vragen over de wijziging? Neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn bereikbaar op: 085 - 05 300 31. Voor het maken van een afspraak kan je onze online planner gebruiken. Je maakt daar eenvoudig 24/7 een afspraak. Uiteraard kan dat (tijdens kantooruren) ook via bovenstaand telefoonnummer.