Home - Business center

Samen voor uw mobiliteit

Het Business Center van Janssen Van Kouwen zorgt altijd voor een gepaste mobiliteitsoplossing. Of het nu gaat om een bedrijfswagen, zakelijke leaseauto of om advies omtrent het wagenparkbeheer, Janssen Van Kouwen heeft jarenlange kennis en ervaring voor het geven van een passend advies. U als zakelijk rijder profiteert daarnaast van de innovaties van onze prachtige merken, nieuwe technologieën zorgen voor extra comfort, veiligheid, een beter milieu en een besparing in kosten.

Kom snel in contact met het Business center

Voor informatie over de laatste ontwikkelingen en advies op maat neemt u contact op met een van de Business Center professionals:

Steven Borger

Steven Borger

Business center
Werner Boersma

Werner Boersma

Business center
opel-astra-station

Zakelijk leasen

Janssen Van Kouwen biedt een ruim assortiment aantrekkelijke lease auto's. Wilt u inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij de Opel Astra, Alfa Romeo Stelvio of de Jeep Compass. Of u nu op zoek bent naar een luxe auto of een praktische gezinsauto die tevens voor het werk wordt gebruikt wij hebben een model voor u.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Neem (geheel vrijblijvend) contact op met één van onze verkoopadviseurs en zij rekenen samen met u de bijtelling en maandlasten uit. Tevens kunnen zij u adviseren over de modellen, uitvoeringen en de beste leasevorm. Wilt u meer weten over zakelijk leasen? Lees dan verder:

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens: ruim, wendbaar en comfortabel brengt u en uw vracht of gereedschap gemakkelijk naar elke plek, ook in de binnenstad. Voor meer ruimte, kiest u de populaire Opel Vivaro of de Fiat Talento. De bedrijfswagens kunnen op verschillende manier worden uitgerust waardoor ze perfect inzetbaar zijn binnen elke branche.

Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met het Janssen Van Kouwen Business Center. 

Janssen Van Kouwen Business Center staat voor: ✓ Elektrische personenauto's ✓ Elektrische bedrijfswagens ✓ 30 Jaar ervaring
Business center klant 7

Wagenparkbeheer & mobiliteitsoplossingen

Wagenparkbeheerders (fleetowners) spelen een belangrijke rol bij het Janssen Van Kouwen Business Center. De diversiteit die de modellen bieden, zorgt ervoor dat er altijd passend vervoer kan worden ingezet. Dat is dan ook de reden dat Janssen Van Kouwen graag een adviserende rol speelt in fleet management.

Heeft u vragen over uw wagenpark of wilt u (vrijblijvend) laten onderzoeken of er bespaard kan worden op het wagenpark? Neem contact op met het Business Center van Janssen Van Kouwen.

Mobiliteitsoplossingen in Amsterdam, Schiphol en ‘t Gooi

Als grootste stellantis dealer van Midden-Nederland leveren wij diensten in Groot-Amsterdam, Groot Schiphol en het gehele Gooi. Onze diensten bestaan uit verkoop, zakelijk leasen, verhuur, onderhoud en management met als belangrijkste doel u en uw collega’s mobiel te houden. Waarbij veiligheid, comfort, duurzaamheid en kostenefficiëntie de belangrijkste speerpunten zijn.

 

Meer dan 30 jaar ervaring op de zakelijke markt

De ruime ervaring van het Janssen Van Kouwen Business Center speelt een belangrijke rol in onze adviezen en strategieën. Daarbij profiteert het Business Center van het ruime assortiment modellen. Tezamen zorgt dit ervoor dat de professionals van het Janssen Van Kouwen Business Center vaak worden uitgenodigd aan tafel bij grotere projecten in de Randstad.

 

Elektrische modellen

De elektrische modellen van, zoals de Opel Corsa-e, Peugeot 208e, Fiat 500e, Mokka-e en de Opel Vivaro-e spelen een belangrijke rol als het gaat om het verduurzamen van het merk. Ook brengt het diverse voordelen met zich mee voor u als zakelijk rijder of wagenparkbeheerder. Denk aan subsidies voor rijden zonder uitstoot, maar ook de lagere bijtelling spelen een belangrijke rol voor zakelijke rijders. De elektrificatie van de modellen draagt bij aan een betere leefomgeving, maar doet niets af aan het rijcomfort.

De elektrische modellen dragen dus bij aan meer comfort, een beter milieu en passen daarom uitstekend in de mobiliteitsoplossing die Janssen Van Kouwen u kan bieden.