Janssen Van Kouwen premium

Body

Van exclusief naar premium

Al tientallen jaren zijn de Exclusieve occasion afdelingen van Fred Janssen Exclusief in het 'Gooi en Van Kouwen in Mijdrecht alom bekende plekken om een speciale occasion te vinden. Sinds de fusie van de twee bedrijven tot Janssen Van Kouwen Automotive op 5 november 2018 zijn deze afdelingen Janssen Van Kouwen Exclusief gaan heten. Nu hebben wij vanaf mei 2020 ons Exclusief label herbenoemd tot Premium label. 

Premium aanbod

Voor iedereen die een wat specialere auto zoekt, hebben we Janssen Van Kouwen Premium. In onze twee Janssen Van Kouwen Premium vestigingen in Huizen en Mijdrecht, vindt u de premium occasion met net dat beetje extra kwaliteit die u zoekt. Voor speciale modellen en uitvoeringen van bijvoorbeeld merken als Audi, Mercedes-Benz, BMW, Jaguar of Porsche kan Janssen Van Kouwen Premium u een auto aanbieden met het geruststellende gevoel dat deze uitgebreid vooraf gecontroleerd is. Daarnaast hebben onze verkoopadviseurs een passie en liefde voor al deze premium auto’s. Hierdoor kunnen zij u goed kunnen helpen bij het vinden van uw droomauto. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kwaliteit en Zekerheid

Onze monteurs zijn echte specialisten die geen probleem uit de weg gaan en kennis van zaken hebben. De occasions van Janssen Van Kouwen Premium worden door hen altijd aan een grondige diagnostische keuring onderworpen, waardoor betrouwbaarheid en (technische) veiligheid zijn gegarandeerd. Ook zijn wij BOVAG aangesloten en hebben al onze occasions NAP gecontroleerde kilometerstanden, een gratis CARFAX-rapport en worden ze voorzien van een nieuwe APK. Hierdoor leveren wij u als specialist een echt goede, betrouwbare auto met een helder onderhouds- en schadeverleden.

premium

Auto importeren

Zit uw premium droomauto er niet bij in onze collectie? Ondanks onze grote voorraad premium auto’s gebeurt het soms dat u niet de auto kunt vinden die u zoekt. In dat geval helpen we u bij het importeren van uw droomauto! Al jaren lang importeren we auto’s uit Duitsland, Frankrijk en Italië. We hebben dan ook een groot netwerk opgebouwd en dankzij veel ervaring kunnen we relatief snel schakelen. Daarbij importeren we enkel kwaliteitsauto’s.

Heeft u al een auto op het oog bij een ander buitenlandse dealer? In dat geval kunnen wij het gehele importproces voor u uit handen nemen. We verzorgen de communicatie, veilige betaling, de keuring. Kortom alles! Het enige dat u hoeft te doen is de auto ophalen in een van onze Premium vestigingen.

premium

Individualisatie

U bezit al een mooie en bijzondere auto, maar wilt net even iets meer. Daarom doen wij er alles aan om ook individuele wensen te vervullen. Onze gepassioneerde vakmensen kunnen uw persoonlijke wensen uitvoeren aan uw auto door middel van bijvoorbeeld het inbouwen van lederen bekledingmultimedia schermen of andere apparatuur. Wij helpen wij u ook graag voor speciale wensen aan het exterieur van uw auto zoals exclusieve velgen, banden, een volledige wrap, bestickering of detailing. Tevens kunnen wij chiptuning op maat verzorgen of zorgen wij voor mechanische tuning zoals andere in- of uitlaten.

Wilt u zelf ervaren wat wij voor u kunnen doen en welke mogelijkheden wij allemaal bieden? We hopen u snel online te mogen verwelkomen of in onze showroom of werkplaats aan de Communicatieweg 26 in Mijdrecht of de Ambachtsweg 50 in Huizen.

Nieuwsgierig geworden naar ons premium aanbod?