Carwash Huizen, de wasstraat van Janssen Van Kouwen

Body

Janssen Van Kouwen Automotive neemt de wasstraat in Huizen over en bezit daarmee de bekendste wasstraat van Huizen. 

Carwash Huizen

De wasstraat werd al veelvuldig gebruikt door medewerkers en door de gunstige ligging ten opzichte van Janssen Van Kouwen Huizen en Premium, was het slechts een kwestie van tijd voordat de knoop werd doorgehakt en de wasstraat eigen werd gemaakt. Momenteel wordt er nog gewerkt aan het vervangen van alle uitingen, wel is de nieuwe naam bekend gemaakt. De wasstraat gaat vanaf nu verder als Carwash Huizen.

Vooralsnog worden de wasprogramma’s niet gewijzigd. De wasprogramma’s uiteenlopend van Basis tot en met Excellent zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden. Ook de extra service zoals het poetsen van de auto of een Ozonbehandeling worden nog steeds aangeboden.

Wij hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat het regelmatig wassen van de auto een positief effect heeft op de levensduur van de lak. Voor degene die regelmatig de auto wassen, bieden we de waspas aan. Je kan deze aanvragen via de nieuwe website carwashhuizen.nl. Met de waspas ontvangt u korting op de wasbeurten en ook bent u als eerste op de hoogte van de aanbiedingen en acties.