Citroën C4 exterieur

Citroën C4 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€31.710
Private lease p.m. vanaf
€549

Citroën C4 kopen bij Janssen Van Kouwen

Overweegt u om een Citroën C4 te kopen? Deze auto biedt de elegantie van een hatchback en de kracht en het karakter van een SUV. Naast het energieke en assertieve exterieur biedt de Citroën C4 een nieuwe comfortervaring. De Progressive Hydraulic Cushions bieden de garantie voor een optimaal comfort. Daarnaast is er in het ruime interieur ook ruimte gemaakt voor handige en slimme opbergmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een diesel- of benzinevariant, de C4 is leverbaar in vijf uitvoeringen: Live, Feel, Business Plus, Feel Pack en Shine. Overweeg deze auto als u op zoek bent naar een combinatie van stijl en prestaties.

De Citroën C4 in de digitale showroom

Uitvoeringen & opties

Citroën C4 laadpaal

Citroën ë-C4

Net als de benzine- en dieseluitvoeringen heeft de elektrische Citroën ë-C4 dezelfde kenmerken en ziet hij er hetzelfde uit. Maar er zijn ook voordelen: de ë-C4 biedt niet alleen dezelfde comfort en praktische functionaliteit, maar rijdt ook volkomen geruisloos en stoot geen CO2 uit. Daarnaast is de ë-C4 welkom in elke milieuzone, wat een belangrijk voordeel kan zijn. Als u op zoek bent naar een comfortabele, praktische en milieuvriendelijke auto, overweeg dan zeker de Citroën ë-C4.

Citroën C4 dashboard

Veiligheids- en rijhulpfuncties

De C4 en ë-C4 zijn voorzien van 20 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken.

Citroën C4 voorkant

Innovatieve oplossingen

Dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma ervaart u in het interieur van de C4 een echte meerwaarde. De vering met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert moeiteloos alle oneffenheden in het wegdek en zorgt zo voor een uiterst comfortabele rijervaring. De stoelen zijn ontworpen als fauteuils, wat zorgt voor extra comfort tijdens langere ritten. Bovendien beschikken alle inzittenden over handige opbergruimtes en is er voldoende beenruimte voor iedereen, ook achterin. De bagageruimte is bijzonder royaal en dankzij de lage en brede laaddrempel ook gemakkelijk in en uit te laden. Als u op zoek bent naar een comfortabele en praktische auto, dan biedt de C4 zeker wat u zoekt.

Citroën C4 parkeren

Maak een proefrit en ervaar de Citroën C4

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Citroën C4, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Citroën modellen

Ben je benieuwd wat de andere Citroën modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Citroën C4

Citroën C4 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€31.710
Private lease p.m. vanaf
€549
Image
Citroën C5x zijkant

Citroën C5 X Online kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€47.220
Private lease p.m. vanaf
€799
Image
Citroen c3 aircross zijkant

Citroën C3 Aircross kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€31.150
Private lease p.m. vanaf
€524
Image
Citroen c3 zijkant

Citroën C3 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€19.990
Private lease p.m. vanaf
€379
Service & kwaliteit van de Citroën dealer
De Citroën dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel