Citroën C3 Aircross kopen

Citroën C3 Aircross kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€31.150
Private lease p.m. vanaf
€524

Citroën C3 Aircross kopen bij Janssen Van Kouwen

Bent u op zoek naar een veelzijdige en praktische SUV? Overweeg dan de Citroën C3 Aircross te kopen. Deze compacte SUV heeft een geheel nieuwe voorzijde, die hem meer karakter dan ooit tevoren geeft. De nieuwe decoraties geven hem bovendien een extra chic voorkomen. Dankzij de toepassing van de Advanced Comfort Seats is het comfort verder verbeterd. De Citroën C3 Aircross is een veelzijdige en flexibele auto die geschikt is voor allerlei verschillende activiteiten en situaties.

De Citroën C3 Aircross in de digitale showroom

Uitvoeringen & opties

Citroën C3 Aircross Shine

Citroën C3 Aircross SUV Shine Pack

Heeft de Citroën C3 Aircross uw interesse gewekt? Dan kunt u nu uw toekomstige compacte SUV samenstellen en helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Kies het gewenste uitrustingsniveau, de opties, de motoruitvoering en de kleuren en creëer zo de Nieuwe Citroën C3 Aircross van uw dromen. Met deze volledig op maat gemaakte auto kunt u genieten van ultiem comfort en veelzijdigheid, of u nu op avontuur gaat of dagelijkse ritten maakt.

Citroën C3 Aircross dashboard

Technologieën voor veilig reizen

De Citroën C3 Aircross beschikt over een compleet pakket aan geavanceerde technologieën, waarmee u nog veiliger en zorgelozer kunt rijden. Met deze innovatieve functies bent u altijd verbonden met de buitenwereld en kunt u genieten van een intuïtieve rijervaring. De auto is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen, die u helpen om moeiteloos door het verkeer te navigeren en eventuele gevaren te vermijden.

Citroën C3 Aircross koffers

Nog meer comfort

De Citroën is bekend om zijn comfortoplossingen ontwikkeld volgens het Citroën Advanced Comfort®-programma. De Nieuwe Citroën C3 Aircross biedt ook een comfortabele rijervaring met een flexibel, ruim en licht interieur. De SUV biedt veel mogelijkheden voor een actieve lifestyle en beschikt over de Advanced Comfort Seats van de Citroën C5 Aircross SUV. Deze bieden nog meer comfort tijdens het rijden. Met deze auto geniet u van een ontspannen rit, ongeacht uw bestemming of rijstijl.

Citroën C3 Aircross voorkant

Maak een proefrit en ervaar de Citroën C3 Aircross

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Citroën C3 Aircross, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Citroën modellen

Ben je benieuwd wat de andere Citroën modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Citroen c3 aircross zijkant

Citroën C3 Aircross kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€31.150
Private lease p.m. vanaf
€524
Image
Citroen c5 zijkant

Citroën C5 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€39.870
Private lease p.m. vanaf
€679
Image
Citroën C4

Citroën C4 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€31.710
Private lease p.m. vanaf
€549
Image
Citroen c3 zijkant

Citroën C3 kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€19.990
Private lease p.m. vanaf
€379
Service & kwaliteit van de Citroën dealer
De Citroën dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel