Opel vivaro hero modellen

Opel Vivaro kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000

Opel Vivaro kopen bij Janssen Van Kouwen

De Opel Vivaro is een efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel aanpakt. Het veelzijdige interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit zorgen voor een ontspannen rijervaring. Daarnaast biedt de grote laadruimte en het flinke laadvermogen vergroten uw productiviteit, waardoor u uw klussen efficiënter kunt uitvoeren. Kortom, de Opel Vivaro is de perfecte bedrijfswagen voor mensen die op zoek zijn naar efficiëntie en comfort.

De Opel Vivaro in de digitale showroom

Liever elektrisch?

Opel Vivaro-e elektrisch

Opel Vivaro-e

De nieuwe Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km

Opel Vivaro ruimte interieur

Slim ruimtegebruik

De multifunctionele passagiersbank van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3  en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2 

Opel Vivaro bovenkant

Maximale productiviteit

Een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1.400 kg geven jouw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.

opel vivaro

Maak een proefrit en ervaar de Opel Vivaro

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Opel Vivaro, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Opel modellen

Ben je benieuwd wat de andere Opel modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Opel vivaro

Opel Vivaro kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000
Service & kwaliteit van de Opel dealer
Grootste Opel dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel