Opel movano hero

Opel Movano kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€28.800

Opel Movano kopen bij Janssen Van Kouwen

Koop nu een nieuwe Opel Movano bij Janssen van Kouwen en geniet van de hoge kwaliteit van Opel en ongekende praktische eigenschappen. Met een ruimere keuze uit varianten, een robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen, biedt de nieuwe Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.

De Opel Movano in de digitale showroom

Uitvoeringen & opties

opel movano modellen

Opel Movano

De nieuwe Opel Movano biedt u een uitgebreide keuze aan varianten en afmetingen. Met vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosserievarianten, zoals gesloten bestel, dubbele cabine, chassis cabine, chassis dubbele cabine en platform cabine, is er voor elke transporttaak een geschikte optie beschikbaar.

Daarnaast bieden wij diverse conversies af-fabriek, zoals kipper- en open laadbak modellen, en een totaal voertuiggewicht (GVW) van 2,8 ton, 3,0 ton, 3,3 ton, 3,5 ton of 4,0 ton. Bij Janssen van Kouwen kunt u de perfecte Opel Movano kopen voor uw transportbehoeften.

Opel movano voorkant rijdend

Stijlvol en robuust

De Movano is de perfecte combinatie van stijlvol uiterlijk en robuustheid. Met zijn legendarische functionaliteit, is het niet alleen een harde werker, maar ook een verzorgde en professionele uitstraling voor je bedrijf.

Opel movano interieur plekken

Interieur

De nieuwe Movano biedt een functioneel en comfortabel interieur, waardoor het een veelzijdige mobiele werkomgeving is. Het is voorzien van geavanceerde digitale connectiviteit met OpelConnect1 en biedt in de enkele cabine plaats aan twee passagiers en in de dubbele cabine tot vier passagiers achterin.

Opel movano zijkant wit

Maak een proefrit en ervaar de Opel Movano

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Opel Movano, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Opel modellen

Ben je benieuwd wat de andere Opel modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Opel Movano

Opel Movano kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€28.800
Image
movano zijkant

Opel Movano-e kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€59.990
Service & kwaliteit van de Opel dealer
Grootste Opel dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel