Leaseadviseur

Janssen Van Kouwen Automotive is volop in beweging en heeft de ambitie om verder te groeien in een totaaloplossing voor mobiliteit en o.a. onze leaseactiviteiten komende jaren verder uit te breiden. Om dit te realiseren zijn wij per direct opzoek naar een leaseadviseur.Wij zoeken iemand die een ster is in het aangaan van klantrelaties en zich goed kan inleven in de behoefte van de klant en daar commercieel en servicegericht op kan inspelen. Als leaseadviseur ben je medeverantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van onze klantportefeuille Leasing.
 

leasemore4

Wat wij vragen

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Commerciële én klantgerichte instelling
  • Ervaring in (een) commerciële functie(s) binnen de autofinancierings/leasebranche

Wat wij bieden

Een marktconform salaris, aangevuld met;

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenregeling
  • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving
  • Prettige werksfeer met enthousiaste collega's

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken en opvolgen van nieuwe operational lease aanvragen, telefonisch adviseren van prospects en klanten, het opvolgen van expiraties én de klant helpen met alle mogelijke vragen. Door je flexibele houding ben je in staat de (potentiële) klant van A tot Z te helpen, maar ook creëer je op natuurlijke wijze een sfeer waarbij (potentiële) relaties jou de handel gunnen en er een lange termijn relatie ontstaat tussen klant en Janssen Van Kouwen Lease.

Naast dat je graag met prospects en klanten in contact komt, toon je initiatief en voel je je comfortabel bij het realiseren van commerciële doelstellingen. Als volwaardig gesprekspartner heb je uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden, jij kunt klantgericht handelen én denken. Het consistent opvolgen van de door jou gemaakte offertes en deze succesvol converteren naar leasecontracten is jouw tweede natuur. Jouw werkwijze is te omschrijven als gedisciplineerd, gestructureerd en doelgericht. Ook beschik je over authentieke overredingskracht om (potentiële) klanten aan je te binden.

Janssen Van Kouwen

Janssen Van Kouwen Automotive is Stellantis-dealer (Opel, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional) in de regio Groot-Amsterdam, ’t Gooi en Almere. Bij onze 9 vestigingen staan wij voor onze klanten klaar voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs-) auto’s, daarbij bieden wij ook financiële diensten aan zoals verzekeringen en financieringen. Voor onderhoud en schade- en merkherstel kunt u vertrouwen op onze ervaren monteurs. Daarnaast bieden wij ook autoverhuur en leasing aan. 

Wij zijn een modern familiebedrijf met een enthousiast team van meer dan 200 mensen die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien. Gezamenlijk gaan wij voor maximale klanttevredenheid. Onze slogan is: Samen voor uw mobiliteit!

Ben jij geïnteresseerd in deze baan bij Janssen Van Kouwen en ben je woonachtig in de omgeving? Verstuur dan direct je motivatiebrief met CV naar: hr@jvk.nl.