Fiat Scudo verlichting

Fiat Scudo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000

Fiat Scudo kopen bij Janssen Van Kouwen

De nieuwe Fiat Scudo komt in diverse modelvarianten die onderscheidend zijn in laadvolume, lengte, laadvermogen en zitplaatsen, waardoor er altijd een Scudo is die voldoet aan uw eisen. De compacte buitenkant en hoogte van slechts 1,9 meter doen niet af aan de verrassend ruime laadcapaciteit van de nieuwe Scudo die kan oplopen tot wel 6,6 m3 en een laadvermogen van 1,4 ton. Het rijden van de nieuwe Scudo geeft het gevoel van een personenauto, door de comfortabele rijpositie en compacte bouw kunt u altijd ontspannen achter het stuur zitten, ongeacht hoe lang uw werkdag duurt.

De Fiat Scudo in de digitale showroom

Uitvoeringen & opties

Fiat Scudo elektrisch

Fiat e-Scudo

Ervaar zelf de ongelooflijke respons en souplesse van de nieuwe E-Scudo en laat u verrassen door de korte laadtijden. Bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, al in 30 tot 45 minuten tot 80% worden bijgeladen! En het beste nieuws is dat u hiervoor geen kubieke centimeter laadvolume hoeft op te offeren. Bij alle versies van de nieuwe E-Scudo is de laadruimte namelijk net zo groot als bij hun tegenhanger met verbrandingsmotor. Ga voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan uw laadvermogen met de nieuwe E-Scudo.

Fiat Scudo interieur

Ontspannen achter het stuur

Met de nieuwe Scudo kunt u genieten van de veelzijdigheid en functionaliteit van een bedrijfswagen, zonder afbreuk te doen aan het rijcomfort van een personenauto. Door de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel, stuurwiel en de rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, kunt u altijd ontspannen achter het stuur zitten, zelfs als uw werkdag nog zo lang is. De nieuwe Scudo is gebouwd om u een comfortabele en praktische rijervaring te bieden.

Fiat Scudo zijdeur

Hoge laadcapaciteit

De nieuwe Scudo is compact van buiten met een hoogte van slechts 1,9 meter maar biedt toch verrassend veel laadcapaciteit. Met een laadvolume dat kan oplopen tot wel 6,6 m3 en een laadvermogen van 1,4 ton, kunt u zonder problemen uw vracht vervoeren. Laat u niet misleiden door zijn bescheiden formaat, de nieuwe Scudo heeft alles wat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Fiat Scudo verlichting

Maak een proefrit en ervaar de Fiat Scudo

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Fiat Scudo, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Fiat modellen

Ben je benieuwd wat de andere Fiat modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Fiat scudo

Fiat Scudo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000
Image
fiat e-ducato

Fiat e-Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€53.100
Image
Fiat Ducato zijkant

Fiat Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€22.450
Service & kwaliteit van de Fiat dealer
Grootste Fiat dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel