Fiat Ducato voorkant

Fiat Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€22.450

Fiat Ducato kopen bij Janssen Van Kouwen

Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven onmisbare eigenschappen in de wereld van lichte transport. Toch is rijden met comfort en stijl ook van belang, de Fiat Ducato scoort op dit vlak uitstekend. Deze bedrijfswagen excelleert in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid. Met de nieuwe Ducato bent u verzekerd van een toekomstbestendig voertuig voor uw bedrijf.

De Fiat Ducato in de digitale showroom

Uitvoeringen & opties

Fiat e-Ducato extrieur

Fiat e-Ducato

Met de introductie van de nieuwe Fiat e-Ducato kunnen vakmannen en -vrouwen nu profiteren van de voordelen van een volledig elektrische aandrijflijn, zonder in te leveren op de praktische bruikbaarheid en inzetbaarheid van een volwaardige bedrijfswagen. Deze elektrische Ducato biedt het beste van beide werelden en is daarmee ideaal voor elke missie.

Fiat Ducato  stuur

Beter werken aan boord

De nieuwe Ducato is tot in elk detail ontworpen om u optimaal werkcomfort aan boord te bieden. Met Keyless Entry & Go kunt u de hele dag werken zonder uw sleutels uit uw broekzak te halen. Met één druk op de knop zet u de parkeerrem aan. De nieuwe Full-LED koplampen zorgen voor beter zicht op de weg en op de Eat & Work bank kunt u eenvoudig uw laptop neerzetten om te werken.

Fiat Ducato innovaties

De eerste lichte bedrijfswagen die autonoom rijdt

Met zijn volledig vernieuwde elektrische architectuur beschikt de nieuwe Fiat Ducato standaard over een reeks veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Hieronder vallen innovatieve rijsassistentiesystemen die level 2 autonoom rijden mogelijk maken, waardoor de veiligheid op de achtergrond wordt bewaakt en er wordt ingegrepen wanneer dat nodig is. Hierdoor kunt u ontspannen achter het stuur zitten. De standaard elektrische stuurbekrachtiging draagt verder bij aan het hoge werkcomfort aan boord van de nieuwe Ducato.

Fiat Ducato

Maak een proefrit en ervaar de Fiat Ducato

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Fiat Ducato, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Fiat modellen

Ben je benieuwd wat de andere Fiat modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Fiat Ducato zijkant

Fiat Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€22.450
Image
fiat e-ducato

Fiat e-Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€53.100
Image
Fiat scudo

Fiat Scudo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000
Image
Fiat Doblo

Fiat Doblo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€23.650
Service & kwaliteit van de Fiat dealer
Grootste Fiat dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel