Fiat Doblo hero

Fiat Doblo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€23.650

Fiat Doblo kopen bij Janssen Van Kouwen

Onze nieuwste generatie Fiat Doblò is zonder twijfel de beste tot nu toe en heeft een flinke update ondergaan. De keuze om het model uit 2015 te evolueren heeft een goede reden, want waarom zou je iets veranderen wat al goed is? De sterke basis van de Fiat Doblò is nog steeds van kracht en daarom is een subtiele facelift genoeg om deze compacte bedrijfswagen nog jarenlang mee te laten gaan. Hoewel we het woord 'compact' tussen aanhalingstekens plaatsen, is de wendbare Fiat Doblò Cargo (grijs kenteken uitvoering) eigenlijk een ruimtewonder. Bovendien is deze stoere Fiat bestelauto nu verkrijgbaar als Doblò S en Doblò Trekking, die beide offroad-genen bezitten.

De Fiat Doblo in de digitale showroom

Uitvoeringen & opties

fiat e-doblo opladen

Fiat e-Doblo

Naast de moderne diesel- en benzinemotoren is de Doblò nu ook beschikbaar als volledig elektrische versie. Met een 50 kWh-accupakket biedt de E-Doblò een bereik tot 280 kilometer* en een topsnelheid van 130 km/h. Het slimme ontwerp van het accupakket zorgt ervoor dat de laadruimte even groot is als bij de versies met verbrandingsmotor. Bovendien maakt de mogelijkheid tot DC-snelladen het mogelijk om snel weer op weg te gaan naar de volgende klus, met slechts een korte laadstop.

Fiat Doblo interieur

Een veelzijdige en flexibele cabine

Elk detail van de cabine van de nieuwe Doblò is zorgvuldig doordacht om uw werk zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Er is veel aandacht besteed aan uitstekende geluidsisolatie, zodat u zelfs tijdens lange werkdagen achter het stuur minder vermoeid raakt.

Fiat Doblo trouwtaart

Zijschuifdeuren

Dankzij de brede opening van de zijschuifdeur is de laadruimte van de Doblò gemakkelijk toegankelijk, zelfs als er weinig ruimte is naast of achter het voertuig. Als optie is er ook een tweede zijschuifdeur beschikbaar aan de linkerkant, met of zonder ruit.

Fiat Doblo voorkant

Maak een proefrit en ervaar de Fiat Doblo

We kunnen je heel veel vertellen over de nieuwe Fiat Doblo, maar je kan het beter zelf ervaren. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de wegligging. het comfort en het interieur zelf. 

Alle Fiat modellen

Ben je benieuwd wat de andere Fiat modellen te bieden hebben? Kies hieronder jouw model voor alle informatie.

Image
Fiat Doblo

Fiat Doblo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€23.650
Image
fiat e-ducato

Fiat e-Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€53.100
Image
Fiat Ducato zijkant

Fiat Ducato kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€22.450
Image
Fiat scudo

Fiat Scudo kopen? Beleef de auto eerst online

Rijklaar vanaf
€26.000
Service & kwaliteit van de Fiat dealer
Grootste Fiat dealer in Midden-Nederland
Altijd een scherp inruilvoorstel