Lakschade aan auto: wat nu?

Lakschade aan de auto ontstaat snel: een paaltje, een flinke steen, een tak die op de auto valt, een sleutel die er per ongeluk langs krast. Lakschade aan de auto herstellen kan gelukkig vrijwel net zo snel en zonder veel gedoe. Neem daarvoor contact op met Rebel Autoschade. Als er sprake is van een kleine beschadiging aan de auto, dan is het mogelijk om dit te verhelpen via spot-repair. Bij spot-repair wordt de beschadiging gerepareerd, opgeschuurd en gespoten. Door het plekje daarna nog goed op te poetsen, wordt de beschadiging vrijwel onzichtbaar.

 

Voordelig lakschade aan de auto herstellen

Spot-repair is, met name omdat het een relatief kleine ingreep is, veel voordeliger dan ‘gewone’ schadeherstel. Toch hoeft ook dat niet duur te zijn. JVK Autoschade kan de lakschade aan uw auto herstellen tegen een gunstig tarief. In veel gevallen gaat dit bovendien ook nog via de verzekering. Wij zijn aangesloten bij Bovag en Schadegarant, wat betekent dat u in veel gevallen de auto alleen maar hoeft te brengen en op te halen. Wij zorgen voor de rest! Uiteraard krijgt u bij ons ook gratis vervangend vervoer bij reparatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

JVK Autoschade doet meer voor uw auto dan lakschade herstellen. Wij bieden ook speciale Waxoyl-behandelingen, cartuning en het reinigen van het interieur. Ook de buitenkant kunnen wij voor u wassen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Direct het offerteformulier invullen kan natuurlijk ook. JVK Autoschade is actief in ’t Gooi, Amsterdam en Hoofddorp.