Over JVK Schadeherstel

JVK Schadeherstel bestaat uit twee schadeherstelbedrijven. Rebel Autoschade uit Huizen en ASN in Amsterdam Zuidoost. Met deze twee vestigingen bedienen we zowel 't Gooi als (Groot)Amsterdam. Je kan bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden aan de auto, denk dan aan: uitdeuken (met en zonder spuiten), repareren van lakschade en het vervangen en/of repareren van plaatwerk.

Rebel autoschade

Vestiging Huizen

Rebel Autoschade is gevestigd in Huizen en biedt professionele autoschadeherstel diensten aan. Ons team van ervaren en gekwalificeerde monteurs staat klaar om uw auto snel en vakkundig te repareren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs voor een persoonlijk advies.

ASN Amsterdam zuidoost

Vestiging Amsterdam

ASN Autoschade in Amsterdam Zuidoost is uw partner in autoschadeherstel. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw auto weer in topconditie te brengen. Van kleine deukjes tot grote schades, wij zorgen voor een vakkundige reparatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Schadenet Van Kouwen

Vestiging Hoofddorp

Bent u op zoek naar een veelzijdig autoschadeherstelbedrijf? Dan bent u bij Schadenet Janssen Van Kouwen Hoofddorp aan het juiste adres! Onze vestiging is sinds 2006 onderdeel van de Reco Autoschade Groep. Onze veelzijdige kennis maakt dat u met alle merken voertuigen bij ons terecht kunt. Uw auto is bij ons altijd in goede handen! Onze vestiging is gelegen onder de rook van Schiphol in Hoofddorp. U kunt ons vinden aan de Noordmeerstraat 14.