B-klasse Opel Corsa huren

autoverhuur_opel_corsa

Wilt u een weekendje weg en bent u dringend op zoek naar een veilige, comfortabele auto die ook nog eens voordelig is om te huren? Of bent u op zoek naar een sportieve en luxe personenauto voor als u voor het werk op pad gaat? Een sportieve Opel Corsa huren is dé juiste oplossing voor beide zaken.

Deze handgeschakelde personenauto is vierdeurs en heeft plek voor maar liefst 5 mensen. Daarnaast biedt de auto voldoende bagageruimte. Dankzij de sportieve uitstraling en de luxe uitvoering is het een genot om in deze wagen te rijden. Ideaal voor als u een weekendje weg wil met het gezin of om u comfortabel te laten vervoeren voor uw werk.

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 43,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 78,-
Weekprijs (700 km vrij) € 268,-

De meerprijs per km is € 0,16

Voordelig personenauto Opel Corsa huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur

Voordelige auto huren? Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Corsa huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €43,- per dag kunt u deze Opel huren.

Het is een échte budgetoplossing voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die voordelig maar stijlvol en gezellig op pad wil. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de personenauto Opel Corsa huurt heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties.