Auto huren voor de zomervakantie bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Met de zomervakantie in het vooruitzicht zijn veel vriendengroepen en families druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt dan ook eenvoudig, snel en voordelig auto's huren voor de zomervakantie. Van gezinsauto's tot personenbussen. Zo kunt u nu al profiteren van de voordelige huurauto's die geschikt zijn voor uw vakantie. Bekijk daarom ons ruime en gevarieerde huuraanbod en vindt in slechts 5 minuten de huurauto die voldoet aan uw wensen.

Waarom op vakantie gaan met een huurauto?

Heeft u een vakantie geboekt met familie of vrienden, maar mist u nog een goed vervoersmiddel? In dit geval is het huren van een auto tijdens de vakantieperiode een goede oplossing. Zo heb je ook geen last van een te kleine of oude auto die niet zuinig genoeg rijdt. Daarnaast heb je met een huurauto ontzettend veel vrijheid om te gaan waar je naartoe wilt. Ideaal toch?

Waar u ook van plan bent naar toe te gaan met vakantie, dankzij onze huurauto's hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u zich daar gaat vervoeren. Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft namelijk voor elk type vakantie een passende huurauto. Onze huurauto's zijn altijd veilig, comfortabel en voordelig. Zo kunt een auto huren voor de zomervakantie zonder zorgen. Hierdoor haalt u (meer) plezier uit de vakantie, wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Geschikte huurauto's voor in het buitenland

Wilt u met een groep vrienden op zomervakantie, of liever met het gezin? Een busje huren is ideaal voor wanneer u met meer dan 5 personen op zomervakantie gaat. Voor een vakantie met uw gezin zijn grote personenauto's zoals de Opel Astra Station echter een betere optie. Deze zijn namelijk ruim genoeg, maar net wat behendiger dan personenbusjes. Wij hebben een ruim en gevarieerd huuraanbod; van compacte auto's tot ruime gezinsauto's en personenbussen. Wat voor vakantie u ook heeft geboekt, bij Janssen Van Kouwen kunt u een passende auto huren.

Van 1 dag tot 24 maanden

U kunt bij ons een auto huren voor 1 dag tot en met 24 maanden. Voor zowel een korte als een lange vakantie bent u bij ons op juiste adres. Gaat u in de periode 15 juni tot 30 september op vakantie? Profiteer dan van onze zomeractie; huur een personenauto vanaf €53,- per dag.

Auto huren voor vakantie uw zomervakantie? Snel en eenvoudig geregeld bij JVK Autoverhuur

Janssen Van Kouwen Autoverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van personenauto's en bedrijfswagens. Een auto huren voor uw zomervakantie is bij ons eenvoudig en snel geregeld. Reis veilig met een betrouwbare en comfortabele huurauto vanaf €53,- per dag zonder ongewenste verassingen. Bekijk ons huuraanbod en vindt uw ideale huurauto in slechts een paar minuten.