G-Klasse Grandland X huren

Autoverhuur_Opel_Grandland

Zoekt u een stoere SUV en luxueuze huurauto van Duitse kwaliteit, die ook nog eens voordelig is om te huren? De Opel Grandland X voorziet dan helemaal in uw behoeften en wensenDeze stijlvolle sedan is net even wat groter dan de Opel Crossland X. Het is een ruime en comfortabele SUV. Dankzij het stoere uiterlijk komt u representatief over; geschikt voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Met deze huurauto is een comfortabele reis gegarandeerd. Dit is erg prettig wanneer u bijvoorbeeld met uw gezin op vakantie gaat.

Deze personenauto is vierdeurs en heeft plek voor maar liefst 5 mensen, ook is er ruimte voor eventuele bagage. Wilt u een auto met trekhaak huren? Vraag ons naar de mogelijkheden per mail of bel ons gewoon even op. Wel zo praktisch wanneer u op wintersport/zomervakantie gaat. Met een Opel Grandland X kunt u dus met een goed gevoel bij zakelijke relaties aankomen én om u en uw gezin veilig, comfortabel en stijlvol te laten vervoeren.

 

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 69,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 125,-
Weekprijs (700 km vrij) € 425,-

De meerprijs per km is € 0,19

Opel Grandland X huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur? Eenvoudig, snel en voordelig

Interesse om de Opel Grandland X te huren? Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, dé specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Grandland X huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €69,- per dag kunt u deze auto met huren. Dit alles regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de Opel Grandland X huurt, heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties die het rijplezier nog meer vergroten.