CS-klasse Peugeot 308 SW of Opel Astra Sports Tourer

Opel_astra_5D_personenauto_huren

De Opel Astra Station is een stijlvolle auto: een sportieve, praktische en tegelijkertijd een ideale gezinsauto van Duitse kwaliteit. Geen wonder dat deze auto zo populair is om te huren. Met een Opel Astra Station kun je stijlvol aankomen bij zakelijke relaties. Maar u kunt deze wagen ook zeker gebruiken om uw gezin veilig te vervoeren naar een (vakantie)bestemming. Wilt u bijvoorbeeld op wintersport met het met het gezin op pad of voor gewoon zakelijke doeleinden? Een sportieve Opel Astra Station huren is dé oplossing voor beide zaken.

Deze personenauto is vierdeurs en heeft plek voor maar liefst 5 mensen én voldoende bagageruimte. Wilt u een auto met trekhaak huren? Ook hiervoor is deze Opel met trekhaak uitermate geschikt. Wel zo praktisch als u met het gezin op bijvoorbeeld wintersport wilt. Een Opel Astra Station huren is dus ideaal voor mensen die zich veilig, comfortabel en stijlvol willen laten vervoeren.

 

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 59,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 105,-
Weekprijs (700 km vrij) € 382,-

De meerprijs per km is € 0,19

Opel Astra Station of Peugeot 308 SW huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur?

Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Astra Station huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €59,- per dag kunt u deze auto met trekhaak huren. Dit alles regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de personenauto Opel Astra Station huurt heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties.