F-klasse Opel Zafira of Volkswagen Touran huren

Opel_zavira

De Opel Zafira is dé ideale huurauto als u dringend op zoek bent naar een ruime en comfortabele auto die ook nog eens voordelig is om te huren. Deze ruime personenauto is vierdeurs, biedt plek voor maar liefst 7 personen en heeft veel bagageruimte. Ideaal voor wanneer u met het gezin op vakantie gaat. Uiteraard is deze huurauto ook geschikt voor de zakelijke klant.

Wilt u een auto met trekhaak huren? Ook hiervoor is deze Opel geschikt. Wel zo handig wanneer u op wintersport gaat. Het is een auto die u het autorijden makkelijker en leuk maakt. Denk hierbij aan de handige aanwijzingen die je krijgt tijdens het parkeren; zorgelozer autorijden kan bijna niet. Een Opel Zafira huren is dus ideaal voor (een grote groep) mensen die zich veilig, comfortabel en stijlvol willen laten vervoeren.

 

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 69,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 125,-
Weekprijs (700 km vrij) € 425,-

De meerprijs per km is € 0,20

Opel Zafira of Volkswagen Touran huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur?

Interesse om de Opel Zafira of de Volkswagen Touran te huren? Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, dé specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Zafira huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €69,- per dag kunt u deze auto met trekhaak huren. Dit alles regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de Opel Zafira huurt, heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties die het rijplezier nog meer vergroten.